KRISESTYRING

Gennem en erhvervskarriere med projektledelse i byggebranchen med forkus på en stram økonomi og en endnu mere stram tidsplan under hensyntagen til kvalitet og arbejdsmiljø, har jeg oparbejdet en stor praktisk erfaring i krisestyriing af projekter med en bred variation af kompleksitet.

I perioden maj 2007 – dec. 2008 drev Peer Sjødahl, som medejer af en mellemstor entreprenørvirksomhed med en omsætning på kr. mill 60 – en virksomhed gennem finanskrisens umenneskelige prøvelser. Økonomisk, administrativt og menneskeligt. Erhvervsmæssigt og privat.

Hvorledes kan man styre sin virksomhed, sig selv, sine medarbejdere, sin egen og sine medarbejders familie igennem en kritisk periode med respekt for virksomhedens værdier samt virksomhedens kunder.

Det er ikke rart at erkende at man er i en krise. Kunne man have set tegnene inden ? Hvad muligheder har man i dag – virksomhedsmæssigt og privat

Kontakt Peer Sjødahl for et uforpligtende møde – før, under eller når det ser sortest ud. Ved mødet deltager, som juridsk bistand advokat Jacob Sønder Larsen fra Sønder Advokatfirma.

Deres henvendelse holdes naturligvis fortrolig.